avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare SRL in PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare SRL in PFA

AM UN SRL CU DOMENIUL DE ACTIVITATE SALON DE INFRUMUSETARE.AS DORI SA L TRANSFORM IN PFA.CARE ESTE CEA MAI ACCESIBILA SI IEFTINA METODA DE A FACE ACEASTA TRECERE DIN SRL IN PFA.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:55, 19 Septembrie 2013
radiati SRL-ul si va faceti PFA
Transformarea nu se poate face, fiecare dintre acestea functioneaza dupa legi diferite, respectiv L 31/1999 si OUG 44/2008. Ce puteti face este sa inchideti SRL, sau sa-i suspendati activitatea si sa va autorizati ca si PFA. Puteti sa va autorizati ca PFA si daca SRL functioneaza in continuare.
SUSPEND ACTIVITATEA LA SRL SI FUNCTIONEZ CA PFA?DAR CE FAC CU PRODUSELE COSMETICE,MIJLOACELE FIXE SI OBIECTELE DE INVENTAR.DACA LE VAND AM TVA UL MARE DE PLATIT.CE ALTA MODALITATE AS AVEA?EVENTUAL MAI IEFTINA SI LEGALA.
Nu este obligatoriu sa le vindeti le puteti inchiria, le puteti da in contract de comodat PFA-ului daca va autorizati pe aceeasi activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate transforma un asociat unic al unei firme in p.f.a.? radita martonfi radita martonfi se poate transforma un asociat unic al unei firme in P.F.A. ?Daca cum se procedeaza? radita martonfi (vezi toată discuția)
Se paote trece de la srl la i.i. ??? light_207 light_207 Buna ziua, Revin cu o intrebare: Se poate trece de la SRL la I.I.??? Daca da, va rog sa imi spuneti de ce acte este nevoie pentru acest lucru. Va ... (vezi toată discuția)