avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular S1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular S1

buna ziua,as avea si eu nevoie urgenta de un raspuns de unde pot obtine acest formular S1,daca il pot primi prin curier si ce acte trebuie sa trimit pt a aobtine acest formular!eu sunt in franta de aproape 2 ani,nu am avut securitate sociala,iar acum imi depun dosarul la prefectura pt eliberarea cartii de sejur,dar inainte de asta imi trebuie securitate sociala,iar cei de aici din franta mi-au cerut acest formular S1, si as mai vrea sa stiu daca il pot obtine fara sa revin in tara!!! va multumesc
Cel mai recent răspuns: costyfx , utilizator 10:55, 20 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
merci mult de tot :) am toate acetele necesare in afara de acest formular,sper doar sa nu fiu nevoit sa ma intorc in tara sa-l recuperez!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Gratimi Gratimi Sunt pensionara si doresc sa-mi stabilesc reședința in Franța . As dori sa stiu ce acte trebuie prezentate la Casa de asigurări de sănătate din România ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu locuiesc in franta din 2015 si din 2018 am luato ... VD1979 VD1979 Buna ziua! Eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 am luato si pe mama cu noi. Mama este coasigurat dupa tata, care este pensionat. Am inceput sa-i fac ... (vezi toată discuția)