Vecinul meu , ginerele coproprietarului din curte, si-a montat 3 camere de supraveghere in curtea comuna, doar una direct spre cota sa de proprietate, celelalte doua filmand calea de acces comuna si buna parte din curte plus apartamentul meu, mai ales intrarea mea. Nu am sesizat importanta acestui fapt pana zilele acestea cand mi-a spus ca detine imagini cu mine in care sunt indecent imbracata (prin curte)si ca le va arata si altora. Este legal asa ceva? Nu mai am dreptul la intimitate, ma simt urmarita la orice pas, de acum si cand duc gunoiul trebuie sa ma imbrac in costum.Mentionez ca acele camere si le-a montat singur, nu prin firme autorizate.
Multumesc celor care imi vor da raspuns.
Interesul meu este sa nu mi se mai filmeze partea mea de proprietate, copiii si toate persoanele ce ma viziteaza. Este legal asa ceva? Eu nu mi-am dat acordul pentru aceste camere care ma fac sa ma simt ca la BIG BROTHER. Consider ca am dreptul la intimitate.
Camera de supraveghere
betton
ce pot face in situatia in care un vecin a montat o camera de supraveghere in spatiul comun (casa scarilor)? mentionez ca aceasta camera este indreptata spre ... (vezi toată discuția)