avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie PV

Am fost sanctionat cu retinerea talonului pt neomolagarea instalatie pe gpl cu 480 d lei, in procesl verbal nu scrie daca pot plati si pe jumatate in 48 de ore, nici punctele pe penalizare sau sanctionare... doar suma, ce pot face? pot contesta pv? amenda o pot plati pe jumatate iar agentul constatator nu s-a prezentat
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2013
nemespetrica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elemer Kadar , Consilier juridic 12:22, 22 Septembrie 2013
iar agentul constatator nu s-a prezentat
Nu toate contraventiile por fi achitate in 48 de ore la jumatate din minim. Deci, este posibil sa nu fie o scapare a agentului constatator. Verificati actul normativ in baza caruia vi s-a aplicat sanctiunea pentru a vedea daca se precizeaza acest lucru in textul sau.
în p.v. nu scrie cum îl cheamă pe agent? Dacă nu și-a trecvut numele atunci p.v. este nul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentionarea olografa a posibilitatii de plata a jumatate din minimul amenzii intr-un proces verbal de contraventie doinamagurean doinamagurean Buna ziua, Daca aceste P.V sunt standard este permisa adaugirea de mana? Ma refer la posibilitatea platirii a jumatate din suma in 48 de ore conform OG ... (vezi toată discuția)
Contraventie la l.61/1991 bigsin33 bigsin33 va salut! situatia e aceasta: azi-noapte ( 28.02.2010) am fost oprit in trafic de un agent de politie si sanctionat pt. ca nu purtam centura de siguranta. pt. ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie tirlavirgil tirlavirgil Buna ziua, In urma cu o luna condus peste limita de viteza intr-o localitate. Intrucat eram in interes de serviciu pe mai multe zile si nu aveam bani sa ... (vezi toată discuția)