avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare ptr un depozit [micut] cu materiale de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare ptr un depozit [micut] cu materiale de constructie in curtea unei gospodarii de la tara

as vrea sa deschid un mic depozit cu mat de constructii si nu stiu ce acte sant necesare daca poate cineva sa ma ajute cu niste lamuriri si in plus daca fac comert cu haine second hande in pete etc am voie sa vind ocazional si de la sediul firmei fara sa fiu nevoit sa deschid un magazin de acest fel?multumesc.
Cel mai recent răspuns: otyci , utilizator 12:04, 23 Septembrie 2013
Infiinatati o firma si declarati punctele de lucru pentru orice activitate. Daca ati declarat ca la sediu nu aveti activitate, nu puteti vinde acolo , veti declara ca la sediu aveti activitate .
multumesc mult o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma infintata in 1999 - adaugare de nou cod caen??? vicenzasimona vicenzasimona Buna seara, doresc deschiderea unui magazin de haine second hand in cadrul depozitului de constructii al sotului meu. Afacerea este inceputa in 1999 cu ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand mateiadriana mateiadriana ce i-mi trebuie sa deschid un magazin second hand (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)