avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile mamei singure
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile mamei singure

Buna ziua,

sunt o mama singura. am un copilas minor. ce drepturi legale am pentru copil?
Mentionez ca am serviciu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 23 Septembrie 2013
Ce venituri aveti pe luna?
Intrati pe:
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/content/for...

poate gasiti ceva care va ajuta.
venitul meu este mai mare de 400 lei pentru a primi acei 70 lei pe care am inteles ca ii acorda statul.
voi intra pe link-uri. multumesc.

Nu ma refer neaparat la drepturile si sustinerea materiala a statului, ci si la implicarea sau consilierea din partea unor institutii.

Pur si simplu sa sustina si sa indrume o mama singura.
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2013
livia456, utilizator
Exista in cadrul autoritatilor locale o Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.)

Aceasta este o instituție publică aflată în subordinea consiliului local care oferă asistență și sprijin pentru copii, familie, persoane singure, persoane vârstnice, persoane aflate în nevoie, abuzate, marginalizate sau cu dizabilități și oricărei persoane aflate în nevoie.
1. Intrati si pe:

[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

2. Sau intrati pe:
[ link extern ]

si alegeti de acolo ce credeti ca va ajuita.
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala familie monoparentala dumitrunicolae dumitrunicolae in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e ... (vezi toată discuția)
Ajutor social - monoparental GalBiankaTimea GalBiankaTimea Am 2 fetite in varsta de 2 ani jumate, am trait cu tatal fetelor in concubinaj, sunt pe numele lui dar nu mai stiu nimic de el si nu primesc nimic din partea ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala luizaluize luizaluize Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru alocatie monoparentala? (vezi toată discuția)