Daca paratul aduce dovezi clare unui procuror care trebuie sa cerceteze dosarul privind pe intimat,procurorul are dreptul sa stationeze cu cercetarile,sau va trebui sa dea drumul la dosar in instanta?
Nu imi angajez avocat in aceasta situatie,insa nelamurirea mea este ca mereu mi se spune sa astept. Am intrebat,de ce dureaza mult si ce impiedica de a nu da o rezolutie/ordonanta?
Nici un raspuns nu primesc. Si atunci cum pot avea incredere ca se lucreaza cand nu mi se raspunde decat cu mentiunea sa mai astept,asteptati,asteptati.
Eu stiu ca intre procuror si persoana care a facut plangere,trebuie sa existe comunicare, concluzii,fel si fel de intrebari pentru a se solutiona mai repede. Dar daca procurorul nu colaboreaza,ci mereu imi spune sa astept,fara sa imi explice ce sa astept sau nedumeririle sale,atunci ce sa inteleg de aici?
Nu e drept asa ceva! Poate ar fi bine sa nu mai merg la audienta,si sa trimit scrisori in care sa solicit raspuns tot in scris,poate ca asa voi putea sa fac plangere mai sus ca se musamalizeaza in privinta acestei lucrari de cercetare.
Daca mai sunt si alte persoane care au trecut prin astfel de situatii,sunt bineveniti sa ne spuna cum a procedat si cum s-a finalizat cu cercetarea de catre procurori.