avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Invitatie la mediere dupa inceperea procesului
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Invitatie la mediere dupa inceperea procesului

Buna ziua.Este normal sa fi chemat la mediere dupa ce esti dat in judecata?Un fost salariat Petrom a fost dat in judecata de catre societate in 2012 pt intoarcere executare,este deja la al treilea termen insa recent a primit o chemare la mediere tot de catre Petrom.Din cate se stie medierea se face inainte de inceperea procesului ori aici s-a procedat invers.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2013
anonim_71, utilizator
Cel mai recent răspuns: anonim_71 , utilizator 23:23, 5 Octombrie 2013
buna ziua. va rog frumos sa-mi spuneti si mie este vorba de procesul cu PAS 12095/299/2009 ? am dat si noi in judecata dar nu mai stim nimic. va multumesc anticipat.
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces vechi de 10 ani BoangherMihaela BoangherMihaela Bună ziua. În urmă cu 10 ani Asociația Salariaților Petrom a chemat în judecată pe liderii Petrom de atunci ( SOV, Liviu Luca , etc), dosar prin care se ... (vezi toată discuția)
Medierea e obligatorie pt.un proces pe rol, aflat la al 5-lea termen? carmenbn carmenbn Avocatul care ma reprezinta intr-un proces m-a informat ca la urmatorul termen e posibil sa mergem la mediere.Deja au fost 4 termene,s-au administrat ... (vezi toată discuția)
Cale corecta sau benefica pentru stingere litigii de munca.arbitraj,mediere sau direct instanta? leonora leonora Buna ziua. Ce metoda este mai sigura pentru rezolvarea litigiilor de munca?Din cate am inteles din surse TV,se poate apela si la arbitraj sau mediere insa nu ... (vezi toată discuția)