samyra79 
	    	Utilizator

samyra79 
	    	Utilizator	    

samyra79, utilizator
 samyra79, utilizator 	
			 Monica Hanganu 
	    	Mediator

Monica Hanganu 
	    	Mediator	    

samyra79 
	    	Utilizator

samyra79 
	    	Utilizator	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

Ciobanu Vasile 
	    	Mediator

Ciobanu Vasile 
	    	Mediator	    

adrianc007	                   

Buna ziua,
As dori sa cumpar 1/2 din partea fratelui meu dintr-un apartament, mostenit de la parinti. Succesiunea este facuta dupa tata si dupa mama. Cum este ... (vezi toată discuția)
	                    adrianc007	                   

Buna ziua,
As dori sa cumpar 1/2 din partea fratelui meu dintr-un apartament, mostenit de la parinti. Succesiunea este facuta dupa tata si dupa mama. Cum este ... (vezi toată discuția)

toobz	                   

buna ziua,in urma decesului mamei am facut succesiunea si mostenitorii sunt 3 copii plus sotul mamei .dupa discutii avute impreuna am decis de comun acord ca ... (vezi toată discuția)
	                    toobz	                   

buna ziua,in urma decesului mamei am facut succesiunea si mostenitorii sunt 3 copii plus sotul mamei .dupa discutii avute impreuna am decis de comun acord ca ... (vezi toată discuția)

mariah2010	                   

Buna ziua.Subiectul este urmatorul.Doua surori au facut succesiunea dupa moartea mamei, ambele fiind mostenitoare.Acum , dupa 10 ani una din surori vrea sa ... (vezi toată discuția)
	                    mariah2010	                   

Buna ziua.Subiectul este urmatorul.Doua surori au facut succesiunea dupa moartea mamei, ambele fiind mostenitoare.Acum , dupa 10 ani una din surori vrea sa ... (vezi toată discuția)