george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

androidu 
	    	Utilizator

androidu 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

CE ziceti mergeti ?
 emil6702 
	    	Utilizator

emil6702 
	    	Utilizator	    

Eu unul va sustin, I am in. Dar, cum vi se pare de exemplu la un salariu net de 1500 lei, ca statul sa colecteze inca 1200 lei?
Deci in total cost firma 2700 lei !!! Cum vi se pare 80% impozite catre stat?
 ContSters257414 
	    	Utilizator

ContSters257414 
	    	Utilizator	    

Problema e ca pe cartile de munca se trece salariul minim pe economie si luam in mina mai mult .
 lorette2013	                   

Buna ziua, m-am angajat la o firma acum cateva luni, eu platesc o pensie alimentara! Pe cartea de munca am salariul minim pe economie! Primeam salariul in mana ... (vezi toată discuția)
	                    lorette2013	                   

Buna ziua, m-am angajat la o firma acum cateva luni, eu platesc o pensie alimentara! Pe cartea de munca am salariul minim pe economie! Primeam salariul in mana ... (vezi toată discuția)

Alex_Hre	                   

Buna ziua,
as dori sa aflu exact ce suma trebuie sa cheltuiasca in total angajatorul pentru a oferi un salariu net (carte de munca) de 4300 lei. Altfel spus, ... (vezi toată discuția)
	                    Alex_Hre	                   

Buna ziua,
as dori sa aflu exact ce suma trebuie sa cheltuiasca in total angajatorul pentru a oferi un salariu net (carte de munca) de 4300 lei. Altfel spus, ... (vezi toată discuția)

beghean	                   

Buna,am 2 angajati cu salariul minim de 1050 ron.
Cat platesc la stat eu ca patron pentru angajati mei in fiecare luna. (vezi toată discuția)
	                    beghean	                   

Buna,am 2 angajati cu salariul minim de 1050 ron.
Cat platesc la stat eu ca patron pentru angajati mei in fiecare luna. (vezi toată discuția)