avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua
Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la concediu de odihna. Mi s-a comunicat ca as avea dreptul la C.O. abia dupa 11 luni lucrate la minim 15 zile. Este adevarat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 23 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ... zilele neefectuate de CO aferente perioadei lucrate la primul angajator trebuia sa vi se compenseze in bani la incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu Ciprian Sandu Ciprian Sandu Buna seara. Am lucrat 4 luni jumatate ca vanzatoare ,luna aprilie si mai am avut contract de 4 ore ,iunie si iulie contract de 6 ore ,iar de pe 1 august pana ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de ohihna valcris valcris Buna dimineata. Am angajat la firma unde lucrez o persoana cu contract de munca pe perioada nedeterminata, incepand cu data de 25.08.2011. Cate zile de ... (vezi toată discuția)
Drepturi cim NFelicia NFelicia Buna ziua, Sunt angajata din 24 septembrie 2013, cu CIM pe perioada nedeterminata, dar cu perioada de proba de 3 luni. Doresc sa inchei contractul dupa ... (vezi toată discuția)