avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere- inregistrare tardiva a nasterii
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere- inregistrare tardiva a nasterii

Cum poate cineva de 18 ani sa isi faca un certificat de nastere. Persoana in cauza nu a avut certificat niciodata, si nu are nimic ca sa dovedeasca numele, sau ca exista.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:34, 25 Septembrie 2013
Pentru inregistrarea tardiva a nasterii e nevoie de o hotarare judecatoreasca promovata in contradictoriu cu primaria localitatii unde s-a nascut persoana.
Solicitati sprijinul Serviciului de Evidenta a Persoanelor, veti fi indrumati si sprijiniti in actiune.

Ca sa va faceti o idee despre ce implica procedura cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere Glont20 Glont20 Buna seara , va rog sa ma ajutati , am o problema cu certificatul de nastere , defapt nu il am , am 20 de ani si nu sunt inregistrat in baza de date , am ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea tardiva a nasterii unui adult Denyssa Denyssa Buna ziua. Am o beneficiara care nu are nasterea inregistrata si evident nici copii acesteia nu au nasterea inregistrata. Stiu ca trebuie depusa actiunea in ... (vezi toată discuția)
Buna - inregistrare tardiva a nasterii, copil nascut in spania ofeliaaaa ofeliaaaa As avea o intrebare la dumneavoastra. Poate va rog sa-mi spuna cineva cat poate dura un proces de inregistrare tardiva a unui certificat de nastere,in cat ... (vezi toată discuția)