avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... inregistrarea tardiva a nasterii unui adult
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

inregistrarea tardiva a nasterii unui adult

Buna ziua. Am o beneficiara care nu are nasterea inregistrata si evident nici copii acesteia nu au nasterea inregistrata.
Stiu ca trebuie depusa actiunea in instanta cu privire la inregistrarea tardiva a nasterii mamei, dar aceasta nu stie unde s-a nascut, si deci nu am cum intra in posesia certificatului constatator al nasterii.
Cum se procedeaza? Trebuie depusa actiunea cu privire la examenul de expertiza medicala? Va rog sa ma ajutati, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:38, 10 Noiembrie 2015
Mai mult decat am scris in acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
nu pot sa va spun.

Sper sa va fie de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere- inregistrare tardiva a nasterii costeltin costeltin Cum poate cineva de 18 ani sa isi faca un certificat de nastere. Persoana in cauza nu a avut certificat niciodata, si nu are nimic ca sa dovedeasca numele, sau ... (vezi toată discuția)
Primul certificat de nastere la 7 ani alina_25 alina_25 Cum se obtine certificat nastere pentru o persoana nascuta care are 7 ani acum si care nu are documente legale (care practic nu exista) (vezi toată discuția)
Copii fara certificate de nastere gigelas gigelas O femeie a nascut un prim copil. Aceasta nu avea niciun fel de act de identitate. Ulterior,copilului nu i s-a facut certificat de nastere (probabil din cauza ... (vezi toată discuția)