avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Material pentru examen de traducator limba engleza
Discuție deschisă în Traduceri

Material pentru examen de traducator limba engleza

Are cumva cineva materiale pentru examenul de traducator pentru limba engelza?

Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 20:12, 26 Septembrie 2013
Pentru a nu incarca inutil forumul postand mesaje care s-au postat de-a lungul timpului, va invit sa lecturati informatiile din linkurile de mai jos pentru a identifica subiecte date in anii anteriori si indrumari in ceea ce priveste materialele de studiu.

www.avocatnet.ro/content/for...
O discutie mai recenta: www.avocatnet.ro/content/for...
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen pentru atestat traducãtor turcã-românã ioneladede ioneladede multumesc anticipat m/ar interesa obtinerea unui atestat de traducator turco roman daca m/ati putea ajuta cu modele de subiecte sau cateva idei despre ... (vezi toată discuția)
examen traducator in vederea autorizarii denissaa denissaa Buna ziua! as dori, daca va rog, sa primesc si eu niste exemple de subiecte pentru examenul de taducator juridic in limba engleza. Va multmesc! (vezi toată discuția)
Atestat traducator otilia_aconstantinei otilia_aconstantinei Buna ziua. As dori sa stiu daca a sustinut careva examenul pentru atestat de traducator autorizat , si daca da, ce pasi a trebuit sa urmeze. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)