avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Subiecte examen pentru atestat traducãtor ...
Discuție deschisă în Traduceri

Subiecte examen pentru atestat traducãtor turcã-românã

multumesc anticipat
m/ar interesa obtinerea unui atestat de traducator turco roman daca m/ati putea ajuta cu modele de subiecte sau cateva idei despre subiectele de examen. nu am nici o idee despre cum ar putea fi. multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ioneladede , utilizator 16:09, 19 Noiembrie 2012
Pagina oficiala e aici: [ link extern ] /
Acolo gasiti multe informati despre examenul, plus telefoane si alte date pentru a intreba orice fel de probleme.
In linkurile de mai jos veti putea gasi cateva dintre subiectele de la examenle cele mai recente pe alte limbi decat turca dar, nu scrie nicaieri ca acestea nu vor fi date spre a a fi traduse si in limba turca.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]
Va recomand sa le luati in considerare si de asemenea sa cititi din legislatia europeana, codul fiscal roman si cel turc, codul civil, codul penal, reglementari cetateni straini pe teritoriul Romaniei...
:luck:
L.C.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen traducãtor limba rusã - domeniul juridic elvira_punguta elvira_punguta Buna, ma puteti ajuta cu subiecte ce s-au dat la Cppc pt limba rusa, domeniul juridic, sau cu o bibliografie orientativa care m-ar putea ajuta la sustinerea ... (vezi toată discuția)
Sugestii pentru susþinerea examenului de traducãtor în limba turcã cristinaozturk cristinaozturk Voi sustine examenul de traducator in cateva zile ( limba turca ). Daca l-a mai sustinut cineva, poate da sfaturi? Chiar textul care a picat ar fi de ... (vezi toată discuția)
Materiale de studiu pentru examen limba turcã jalba jalba Buna ziua ! vreau sa sustin examen pt a obtine atestatul de traducator autorizat lb turca cu specialitatea stiinte juridice ,si am nevoie de ajutorul cuiva ... (vezi toată discuția)