avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua.
Va rog sa mi spuneti și mie daca pot solicita direct stimulentul de insertie pentru fiica mea nascuta la data de 22.08.2013, daca nu am beneficiat de concediu nici prenatal nici post natal. Datorita unor probleme, am soliciat certificatul de nastere al minorei abia dupa o luna de la nasterea acesteia, iar medicul de familie nu mai poate sa mi elibereze acel concediu medical. Mentionez ca sunt incadrată ca asistent personal cu contract cu perioada determinata din anul 2008 având continuitate.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:50, 25 Septembrie 2013
Puteti sa solicitati direct stimulentul de insertie (fara a intra anterior in CCC) dar acesta se va acorda de la data depunerii actelor la Primarie dar nu mai devreme de a 43-a zi de la nasterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vreau sa stau in concediu de maternitate MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna ziua. Nepoata mea, a nascut si vrea sa stea in concediu de maternitate doar cele 42 zile , apoi se intoarce la servici. Va rog sa-mi spuneti cum se ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie ! mariolariu2 mariolariu2 Buna ziua ! Va solicit ajutorul intr-o problema legata de acordarea stimulentului de insertie. Eu sunt angajata pe perioada determinata pana in 16.10.2012 ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru stimulent liveomars liveomars Buna ziua, Am nascut pe data de 11 februarie 2014, nu voi intra nici eu nici sotul in CCC,optam pentru stimulent si va depune sotul actele necesare. 1. ... (vezi toată discuția)