Buna ziua!Tatal meu a avut o firma care s-a inchis acun cativa ani,insemnand prin aceasta in jur de acum 6-7 ani.
Pe aceasta firma,acum 10-11 ani a achizitionat o masina in leasing,platind doar 6000 euro din valoarea totala a acesteia,valoare pe care nu o mai stiu.Dupa care din motive financiare nu a mai paltit ratele la leasing.Dar acasa nu i-au mai venit facturi de achitare a acestor rate,nici macar una,nici instiitare de plata,nimic in toti anii acestia.I-au mai venit acasa e adevarat cateva mandate postale pe firma respectiva pe care nu s-a dus sa le ridice,dar in afara de acestea,oricum nu cunostea motivul si continutul lor,nu a venit nimic de la aceasta firma de leasing.Tatal meu vrea acum sa vanda imobilul unde locuieste,adica unde acea firma a avut candva sediul social,si as dori sa stiu daca exista posibilitatea ca acest imobil sa aiba interdictie de vanzare?Mentionez ca extrasul de carte funciara este in curs de desfasurare,abia in 2 saptamani il va avea.
Va multumesc.
Va multumesc!
Pe site-ul registrului comertului unde apare si radierea firmei la sectiunea datele de identificare a persoanei juridice pentru care judecatorul delegat a numit ca lichidator la cererea creditorilor bugetari imi apare numar firme zero din care ar trebui sa inteleg ca firma s-a dizolvat si radiat fara a se mai numi un lichidator care sa raspunda pretentiilor materiale ale unor terti?Prin asta insemnand ca respectiva firma de la care a fost achizitionata masina nu a avut pretentii?Sau poate nu au stiut data dizolvarii firmei...
Pai in atatia ani de la radiere,in speta 3 ani daca exista o executare silitape bunurile tatalui meu presupun ca ar fi trebui sa se si termine pana acum,vrand sa spun prin asta ca trebuia sa fie executat silit pana acum.
Pai a fost radiata, asta inseamna ca procedura de lichidare s-a incheiat. Dar masina nu a fost luata de firma de leasing? Daca masina a fost luata, tatal nu mai datoreaza nimic
Contestatie la executare
horni
In anul 2005 am facut un contract de leasing pentru masina, contract ce urma a se incheia dupa 36 de luni. Intrucat in iulie 2007 nu am mai putut achita aceste ... (vezi toată discuția)