avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general imputernicire!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

imputernicire!

Buna ziua,
Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Trebuie sa fac asociatului meu o imputernicire pentru Administratia financiara, necesara la obtinerea Ro-ului. Exista vreun model pentru asa ceva.
Va multumesc anticipat,
Alexa
Cel mai recent răspuns: SANDA OSICEANU , utilizator 15:32, 24 Martie 2009
Imputernicire
Subsemnatul Numele si prenumele in calitate de ......la sc.....srl ,imputernicesc prin prezenta pe ...........cu urmatoarele date de identificare .....sa se prezinte la Admimnistratia financiara.......in vederea depunerii documentatiei necesare pentru eliberarea certificatului de inregistrare in scopuri de tva.Se legitimeaza cu ........
Semnatura si stampila
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie asociat unic adaugare obiect de activitate avdodo avdodo Buna ziua Doresc un model de decizie asociat unic al unui Srl. pt introducere de noi obiecte de activitate. Multumesc anticipat!!!! (vezi toată discuția)
Model de imputernicire PriscillaAsm PriscillaAsm Am nevoie de un model de imputernicire. Eu lucrez la o scoala privata si trebuie sa trimit Raportul Anual de Evaluare Interna la ARACIP printr-o persoana ... (vezi toată discuția)
Hotararea aga sau decizia asociatului unic de dizlovare a unui srl sandu_valentin sandu_valentin Va rog mult ,ma puteti ajuta si pe mine cu un model de cerere de dizolvare a unui SRL? Am un model dar nu stiu cat de bun este ... (vezi toată discuția)