lucianrosca 
	    	Utilizator

lucianrosca 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 AdrianaMorosan	                   

Sunt pensionare si fac colaborare la o firma de vanzari directe. Vreau sa stiu daca este corect sa se opreasca impozitul 16% si sanatatea 5,5% din tot ... (vezi toată discuția)
	                    AdrianaMorosan	                   

Sunt pensionare si fac colaborare la o firma de vanzari directe. Vreau sa stiu daca este corect sa se opreasca impozitul 16% si sanatatea 5,5% din tot ... (vezi toată discuția)

mihaela_1968	                   

Buna ziua!
Stiti cumva ce contributii trebuie platite pentru un contract de internship platit, o jumatate de norma, 600 lei/luna?
Va multumesc! (vezi toată discuția)
	                    mihaela_1968	                   

Buna ziua!
Stiti cumva ce contributii trebuie platite pentru un contract de internship platit, o jumatate de norma, 600 lei/luna?
Va multumesc! (vezi toată discuția)

bibiutza	                   

buna ziua
eu nu reusesc sa ma lamuresc cum sta treaba cu contributiile care trebuiesc retinute celor angajati cu conventie civila...codul civil si cel fiscal ... (vezi toată discuția)
	                    bibiutza	                   

buna ziua
eu nu reusesc sa ma lamuresc cum sta treaba cu contributiile care trebuiesc retinute celor angajati cu conventie civila...codul civil si cel fiscal ... (vezi toată discuția)