avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca??? Ce fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca??? Ce fac?

Ajutor!La dat de 18.09 am semnat un contract de munca cu achitarea unei garantii si semnarea unei clauze de confidentialitate,urmand ca la data de 25.09 sa incep activitatea.intre timp m-am razgandit,am sunat angajatorul sa-i comunic acest fapt si am primit raspunsul ca am incalcat contractul de confidentialitate si ca nu se poate,ca el inregistreaza cim la revisal si sa demisionez conform codului muncii.a spus ca-mi trimite dovada revisal pe mail si sa nu-i mai deranjez.din acel moment nu au mai raspuns la telefon si nici revisal nu am primit,deci implicit nici activitatea nu am inceput-o la data de 25 deoarece trebuia sa ma intalnesc cu ei(angajatorii)pt a merge la punctul de lucru si acestia au fost de negasit.
CE FAC EU ACUM?banii dati,contract semnat,clauza care nu-mi da voie sa vorbesc despre firma si ameninta ca la divulgarea de date platesc 50000 euro?ma lipsesc de bani dar cum aflu care este starea contractului?au avantaj sa-l inregistreze din moment ce eu nu activez?ma pot actiona in judecata conform clauzei de confidentialitate?
astept raspunsurile dumneavoastra,multumesc
Cel mai recent răspuns: aliaaa , utilizator 16:02, 27 Septembrie 2013
Puteti trimite notificare de incetare a c.i.m., conform art.31 alin.3 C.mun., fara preaviz , daca aveti preavazut in c.i.m. perioada de proba.
am inteles,va multumesc,asta deja am facut-o!
intrebarea era:dupa semnarea unui CIM cu perioada de incepere a activitatii dupa cateva zile,in acele zile poti notifica angajatorul de faptul ca nu mai doresti inceperea colaborarii,ca o dovada ca ai anuntat?si te absolva de clauzele contractuale,din moment ce nu ai prestat activitate la acel angajator,singura intrevedere fiind la semnarea CIM?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces crystina20s crystina20s Buna seara!Prietenul meu a fost angajat la o firma de web design timp de aprox 2 ani.In acest timp fostii lui sefi au avut o disputa de unde a rezultat ... (vezi toată discuția)
Angajament de confidentialitate cu clauza de neconcurenta fdragan fdragan Buna ziua, Vreau sa va intreb in ce masura un angajator poate pretinte plata sumei de 50.000 de euro in cazul urmator: Am fost angajat al unei firme in ... (vezi toată discuția)
Acord de fidelitate alina_f_c alina_f_c atunci cand m-am angajat, dupa ce mi s-a incheiat CIM, angajatorul m-a pus sa semnez un Acord de fidelitate, :sorry:in care sunt mentionate cateva clauze de ... (vezi toată discuția)