ContSters38557 
	    	Utilizator

ContSters38557 
	    	Utilizator	    

favorit.md 
	    	Utilizator

favorit.md 
	    	Utilizator	    

ContSters38557 
	    	Utilizator

ContSters38557 
	    	Utilizator	    

George 
	    	Avocat

George 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ContSters327384	                   

Salut !
 Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters327384	                   

Salut !
 Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)

mistermoney18	                   

In urma cu 2  ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
	                    mistermoney18	                   

In urma cu 2  ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)

Miyako	                   

Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. 
Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)
	                    Miyako	                   

Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. 
Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)