avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Punctul de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Punctul de lucru

Va rog sa-mi spuneti daca o firma are dosarele de personal la sediul social dar are si punct de lucru unde activeaza salariatii.....trebuie sa existe si acolo dosare de personal???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 27 Septembrie 2013
Poate avea copii de pe dosarele de personal la punctul de lucru.
Nu exista o obligatie legala in acest sens. Insa daca conf art 2 alin 3 HG 500/2011 angajatorii care au înfiinţat sucursale, agenţii, reprezentanţe sau alte asemenea unităţi fără personalitate juridică, le-au delegat acestora competenţa încadrării personalului prin încheierea de contracte individuale de muncă, şi competenţa înfiinţării Revisal, atunci exista obligatia pastrarii dosarelor de personal la punctul de lucru.
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2013
Florin Cioca, Consilier juridic
Obligatia reglementata de HG nr.500/2011 subzista numai in anumite situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sedii secundare - inregistrare in revisal OanaBocancea OanaBocancea Buna ziua, firma la care lucrez are mai multe puncte de lucru, iar la doua dintre acestea au fost maimult de 4 angajati si s-a scos de la finante CUI separat ... (vezi toată discuția)
Dosarul unui angajat -urgent Roxana83 Roxana83 Dosarul unui angajat se tine la punctul de lucru fara personalitate juridica sau la sediu social , si ce acte ar trebui sa fie la punct de lucru pentru itm . ... (vezi toată discuția)
Revisal - puncte de lucru simona ch simona ch Am o societate care are puncte de lucru cu mai mult de 5 salariati, pentru care a obtinut CUI-uri. Conform art. 2 alin (3) din HG 500/2011, \\"Angajatorii care ... (vezi toată discuția)