avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cine poate avea calitatea de reprezentant legal al ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cine poate avea calitatea de reprezentant legal al unei firme?

Buna ziua,

Care angajati ai unei unei societati comerciale pot avea calitatea de "reprezentant legal", la incheierea unui contract de prestari-servicii?
Sau exclusiv administratorul firmei?
Cel mai recent răspuns: emillius , utilizator 17:08, 27 Iulie 2017
Eu vorbesc strict de contracte inchiate intre agenti economici, cum ar fi cel de prestari-servicii, nu de contracte de munca sau de declaratii fiscale.
In cazul in care Directorul General are 75% din actiuni iar Administratorul (desemnat in actul constitutiv) are 25% din actiuni, in cazul unui SRL, Directorului Genneral ii trebuie Imputernicire pentru a semna contracte sau alte documente?
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2017
emillius, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant legal intr-un ong pe perioada limitata de timp MihaiStanciu13 MihaiStanciu13 Buna ziua! Am o dilema legata de statutul unui ONG non-profit al carei presedinte si reprezentant legal (inca) sunt si pentru care am drept de ... (vezi toată discuția)
Imputernicire asociat radujit radujit Buna ziua, Am urmatoarea situatie: intr-o societate comerciala sunt doi asociati X (51%) si Y (49%). X are calitatea de administrator in societate(nu este ... (vezi toată discuția)
Semnare contract ssibiu ssibiu Buna ziua, am urmatoarea speta : In calitate de Beneficiar, am comandat o cantitate de marfa de la un Furnizor. Marfa a fost livrata de unul dintre soferii ... (vezi toată discuția)