Puteti cere un duplicat(copie)de la casa locala.
Motivul sa fie,ca nu ati primit-o,sau(si ca)va lipseste de la dosar.
Daca s-a primit o diferenta,asta s-a facut in urma unei decizii.
Se poate obtine pe loc.
Aveam impresia ca am intrat intr-un joc,fara iesire.
Adica,am ajuns sa promit ceva,fara acoperire.
Toate s-au datorat faptului ca,nu am avut in fata mea,toate documentele necesare.
Aceasta situatie,nu se va mai repeta.
Incerc sa clarific situatia,fara sa am toate documentele.
In perioada 2005-31/07/2013 trebuie sa aveti 7 decizii:
1-Decizia din 2005 in urma aplicarii prevederilor O.U.G.4/2005 cu un punctaj mediu anual de 1,50178
2-Decizia in urma recalcularii orelor de noapte,potrivit O.U.G.4/2005 cu un punctaj mediu anual de 1,54063.
Adica 1,50178+0,03885(pentru ore noapte)
3-Prima decizie in urma aplicarii O.U.G.19/2007 cu un punctaj mediu anual de 1,57560
4-A doua decizie in urma aplicarii O.U.G.19/2007 cu un punctaj mediu anual de 1,61445
Adica 1,57560+0,03885(ore de noapte).
5-Prima decizie in urma aplicarii O.U.G.100/2008 cu un punctaj mediu anual de 1,60477
6-A doua decizie in urma O.U.G.100/2008 cu un punctaj mediu anual de 1,64362
Adica 1,60477+0,03885(ore noapte).
7-Decizia din 2011 cu un punctaj mediu anual de 1,76496
Adica 1,64362+0,12134
Incercati sa intrati in posesia copiilor deciziilor care va lipsesc din cele de mai sus.
Luati pe cele care le aveti,si le cereti pe cele care nu le aveti(va lipsesc).
De precizat ca decizia in urma orelor de noapte,desi a fost emisa in 2010,ea a produs efecte din 2005,odata cu recalcularea mare.
Din acest motiv a fost mai greu de depistat,in lipsa ei.
In aceste conditii,acest subiect este ca si incheiat,pentru mine.
Imi pare sincer rau ca nu am putut sa va ajut.
In loc de o mica satisfactie,in cazul in care as fi reusit sa va ajut,am ramas cu o mare insatisfatie.
Munca mea a fost in zadar.Nu a produs efecte..
Nu trebuie sa va faceti probleme, eu va multumesc foarte mult pentru timpul acordat.
Daca reusesc sau nu sa le procur, asta nu mai conteaza, o sa incerc la ghiseu.
Dar am totusi doua nedumeriri, cu care sper sa inchei si eu acest subiect :
1. de ce in tabelul explicit ( cel de 26 de pagini din 2013 ) incepand cu iunie 86, cu exceptia unei luni nu mai este trecut sporul de vechime ?
2. oare de ce toti colegii lui care au lucrat in aceleasi conditii au primit marire de pensie si diferenta de bani pentru acordul global si tata nu ?
Inteleg ca pana la urma calculele sunt corecte si nu mai are rost sa ma grabesc sa obtin acele decizii care-mi lipsesc, doar sa le am pentru mine.
Acum trebuie sa vad cum se va face oprirea sumei ( calculate gresit de ei ...) si pe ce perioada.
Multumesc inca o data !
1-Nu pot sa deschid acel tabel,deoarece sunt atentionat ca imi poate afecta functinarea calculatorului.
Am riscat de 3-4 ori,dar nu pot risca mereu.
Daca ati avea si tabelul(cu date si elemente)din 2005,ati putea observa daca sun direrente intre ele pe acea perioada.
Daca ati avea punctajele anuale si cele suplimentare din 2005,ati putea observa ce diferente sunt intre punctajele anuale si suplimentare din perioadele mentionate in decizia de debit.
Diferente intre 2005 si 2013
Acele diferente au condus la decizia de debit.
2-Eu v-am mai atras odata,atentia:
Dati detalii despre ce s-a intamplat in cei peste 2 ani de cand ati depus cererea de recalculare pentru acordul global.
Daca nu veti da detalii,nu va va ajuta nimeni.