avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare adresa plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare adresa plangere contraventionala

Am facut o plangere pentru o amenda de oprire interzisa si am primit o comunicare cum ca sa atasez pvc`ul in original si sa aduc eu probele care le am...si datele martorului care il am eu....In afara de martor alte probe nu am,iar procesul verbal e depus deja in original.Pot face o adresa cu declaratia martorului sau comunic eu datele martorlui apoi eventual e citat?
Cel mai recent răspuns: Ene Dragos , Consilier juridic 19:34, 29 Septembrie 2013
ați putea opta pentru una din variante :
1) În scris : formulați în două exemplare (le înregistrați la serviciul Registratură cu cel puțin 24 h înainte de termenul de judecată, opriți un exemplar pt dvs.) o Notă de ședință (așa o numiți) pt ziua de . . . (potrivit termenului acordat de instanță), în care puteți învedera instanței că : a) originalul PVC este deja depus în original și se află la fila ”X” dosar (puteți consulta dosarul la arhivă potrivit programului acesteia) ; b) comunicați adresa exactă a martorului dvs. și astfel, instanța, la următorul termen, va dispune citarea lui.NU trebuie depusă la dosar nicio ”declarație a martorului”, nu e luată-n considerare ;
2) idem, în formă VERBALÃ de către dvs. la termenul ce vi l-a acordat instanța.
Cum formulez nota asta?titlu gen..Domnule presedinte ca raspuns la comunicarea dvs emisa la data de...bla bla raspund altfel: Originalul este deja depus la dosar .datele martorlui sunt...xx serie yy domicliat in strada strazi nr 1 etc....?nu stiu la ce fila este originalul pvc`ului ca nu e la judecatoria judetului meu...si ca sa ma duc pana acolo sa vad doar la ce fila e....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi mai trebuie ? ku990 ku990 A. Obligatia de a depune in exemplare urmatoarele acte; cerere de chemare in judecata; inscrisurile doveditoare; B. Obligatia de indica urmatoarele; numele ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pentru trecere prin loc nepermis andreicotun andreicotun Buna seara!Am depus acum 3 luni o contestatie contra unui proces verbal primit pentru traversare prin loc nepermis.Am primit ieri citatie ca pe data de 5 ... (vezi toată discuția)
Lamurire in legatura cu o pronuntare judecatoreasca angi25 angi25 Va rog sa ma lamuriti cum se traduce o pronuntare relatata mai jos, fiind vorba despre un divort, Eu inteleg ca s-a respins divortul, dar nu inteleg ce ... (vezi toată discuția)