avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru

oameni buni ajutati`ma. maine trebuie sa ma prezint la proces. citatia am primit`o in august si abia azi m`a sunat avocatul sa ma intrebe daca am platit taxa de timbru. asta e continutul citatiei:

X ESTE CHEMAT IN PROCES CU BANCA X IN CALITATE DE INTIMAT PENTRU FOND- CONSTESTATIE DE EXECUTARE. IN CAZ DE NEPREZENTARE A PARTILOR, JUDECATA SE VA FACE IN LIPSA, DACA SE SOLICITA IN SCRIS ACEST LUCRU DE CATRE UNA DINTRE PARTI.
CU MENTIUNEA DE A ACHITA TAXA JUDICIARA DETIMBRU DE 1000 LEI, SUB SANCTIUNEA ANULARII CERERII. SA SE PRECIZEZE CADRUL PROCESUAL PASIV SI SA PRECIZEZE PUNCTUAL CLAUZELE DIN CONTRACT PENTRU CARE S-A FORMAT C1.

vreau sa stiu daca trebuie sa platesc cei 1000 lei si daca ma prezint si daca nu.
HELLLLPPPPP PLSSS.
MERCI.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:20, 29 Septembrie 2013
Ce fel de avocat aveti daca cereti cu disperare ajutor?!! Unde a facut facultatea? La Rahova?Raspunsul e da, sau cererti ajutor public judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru / taxa fotocopiere nelamurire. Mihaiionut6652 Mihaiionut6652 Buna ziua, am si eu o nelamurire. Pe citatia primita pt prezentarea in instanta scrie urmatoarele : ........ . . . . . . In caz de neprezentarea partilor, se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost citat la judecatorie pe 26 ianuarie pentru:”confirmare ... Trecator1345 Trecator1345 Buna ziua! Am fost citat la judecatorie pe 26 ianuarie pentru:”confirmare renuntare urmarire penala”. Am fost obligat la cheltuieli judiciare in valoare de ... (vezi toată discuția)
Sfat juridic Petrache Tudorita Petrache Tudorita Bună ziua. Am următoarea problemă. Sunt citată într_ un proces penal,ca parte intimată. Sora mea a fost ucisă de către soțul ei acum 8 luni. El ... (vezi toată discuția)