avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Licenta gaming
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Licenta gaming

Buna.Am si eu cateva intrebari.De curand m-am decis sa imi deschid un server de metin2 insa a aparut o problema.Serverele oficiale de metin sun licentiate de YMIR iar eu daca imi deschid un server privat ei ma pot da in judecata.Cum imi pot face un server si sa nu fiu dat in judecata?(YMIR nu mai acorda licenta,din cate am inteles)
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 18:39, 4 Octombrie 2013
Pai daca nu iti acorda ei licenta, nu poti altfel. Variante... ar fi, dar nu cred ca e forumul potrivit unde sa iti spunem cum si in ce fel. Legal se poate doar cu licenta de la producator.
Serverele private de MMO-uri nu-s legale si nu vor fi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Server metin2 legal? Andreyzila Andreyzila Stiu ca sa mai discutat asta dar vreau sa stiu altceva legat de acest subiect. Este legal sa detii un server privat de metin2 chiar daca nu ai nici un profit ... (vezi toată discuția)
Server privat legal de metin2 Torros Torros Buna ziua! Sper ca postez unde trebuie sunt nou in acest forum(site). As dori sa-mi fac un server privat de metin2. Serverul va fi gazduit de o firma ... (vezi toată discuția)
Inselatorie online ! caddy94 caddy94 Buna seara , am sa prezint cat mai pe scurt problema mea ! In data de 5 a acestei luni , in urma unor insistente si \"incurajari a unui \"prieten\" din ... (vezi toată discuția)