avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Fundatie cu puncte de lucru
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Fundatie cu puncte de lucru

buna! o fundatie poate detine ca pct de lucru o gradinita si alt pct de lucru scoala primara? exista ordin al ministerului culturii si educatiei -invatamantului, ca gradinita sau scoala primara trebuie sa fie unitati de sine statatoare? ca nu pot fi ale unei fundatii? MULTUMESC ANTICIPAT DE RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:34, 1 Octombrie 2013
Terminologia ”punct de lucru” este improprie la ONG-uri.
O gradinita sau scoala privata sunt unitati fara personalitate juridica ale unui ONG, care poate sa aiba o alta denumire si sa aiba sediul social principal diferit de sediul secundar unde functioneaza unitatea respectiva de invatamant scolar sau prescolar. Nu cunosc si nu am timp insa sa analizez legislatia speciala in domeniul educatiei, dar ma indoiesc ca ar exista o asemenea cerinta, ca un ONG sa opereze o singura scoala sau o singura gradinita...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie gradinita? myrya myrya Se poate inscrie copilul la scoala daca nu a facut grupa pregatitoare la gradinita? Va multumesc (vezi toată discuția)
Acte infiintare gradinita privata GALAG GALAG Buna ziua! As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc (prin asta inteleg inclusiv avize, conditii speciale legale, etc) ca sa infiintez o gradinita privata. De ... (vezi toată discuția)
Srl poate fi scoala sau gradinita privata? Sonii Sonii SRL poate fi scoala sau gradinita privata? Va pun aceasta intrebare deoarece am de pregatit un caiet de practica pentru stagiatura de expert contabil in care ... (vezi toată discuția)