avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nedumerire - sistare plata abonament telefonie mobila ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nedumerire - sistare plata abonament telefonie mobila cand nu te folosesti de el

buna ziua! am pus acest titlu acestui subiect,pentruca sint deadreptul nedumirita si foarte necajita deoarece nu avem nici o aparare vizvi de liniile de telefonie mobila orange care nu are in legislatia lor nimic legat de faptul ca daca nu folosesti un timp telefonul mobil fiind plecat din tara,acesta trebuie platit(abonamentul) fara a beneficia de serviciile lui.Eu nu sint de acord sa platesc ceva de care nu beneficiez.Putea sa fie o referire pe aceasta tema in legislatie si in care sa fie scutita persoana plecata pe o anumita perioada ,iar acele luni lipsa sa se adauge contractului , pentru ca de banii dati pe abonament sa poata beneficia titularul acestuia.Nu este corect sa ni se bage mana in buzunar fara a folosi serviciul lor.Dece nu se poate folosi acest ab. in strainatate unde voi merge ???si acolo este orange insa nu se poate folosi dela o tara la alta desi santem in UE.oare sa existe ceva in legislatia lor si personalul de deservire sa nu vrea sa ne spuna?Unde asi putea sa ma adresez pe aceasta tema ca la ei nu primesc nici un raspuns.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Vasile , Mediator 08:40, 2 Octombrie 2013
Daca ati cumparat un telefon subventionat va trebui sa respectati perioada minima. Daca nu ati beneficiat de aceasta facilitate puteti renunta la contract mai ales ca de la 1 Octombrie clauzele abuzive intra sub incidenta legii. Daca vreti sa pastrati numarul de telefon va trebui sa platiti abonamentul deoarece compania va rezerva un numar de telefon , investeste in retea astfel incat Dvs cand va intoarceti in tara sa beneficiati de servicii bune. Situatia Dvs este aceeasi cu a unui abonat care sta in tara dar nu vorbeste. Plateste abonamentul dar nu si convorbirile. Puteti solicita modificarea pe un abonament minim daca doriti pastrarea abonamentului/ numarului de telefon.
Daca aveti abonament, sigur aveti si...un contract. Cand ati citit ultima data contractul?
Firmele de telef. mobila accepta ff greu ca un client sa renunte la abonament.
De alfel, nu se poate suspenda un abonament pe o anumita perioada de cca 30-45 zile, daca nu este specificat in contract si...SIGUR NU ESTE!
Asa ca ,din pacate ramaneti in continuare nedumerita, dar nu aveti dreptate si firma nu poate fi trasa la raspundere. Daca anuntati firma in scris, sigur primeati un raspuns detaliat, dar sunt sigur ca acest lucru nu l-ati facut. De alfel ati platit doar valoarea abonamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa mi recuperez bani 74 chic 74 chic AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE .I AM DAT 6 ABONAMENTE LA O AMICA ACUM 3 ANI PANA ACUM TOTUL BINE SI FRUMOS PANA ... (vezi toată discuția)
Pot obține rezilierea contractului de telefonie dacă firma a modificat tarifele? Billy89 Billy89 Buna seara. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Sunt plecat in Marea Britanie din anul 2016. In iunie 2017, dupa ce tarifele de roaming au fost eliminate, ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)