avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice pot incheia act aditional prelungire durata pina la ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

pot incheia act aditional prelungire durata pina la 31.12.2013?

Va rog sa ajutati un incepator: Contractul pentru medicina muncii a expirat la 30.09.2013. Pot incheia un act aditional pentru prelungirea duratei pana la 31 decembrie 2013 ? (si valoarea se va suplimenta pentru cele trei luni ramase din acest an)
In acest fel doresc sa pornesc pe 2014 un alt contract valabil ian-dec 2014 si sa nu mai fie fracmentat ca cel din acesta an.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 14:31, 4 Octombrie 2013
Serviciile de medicina muncii sunt exceptate de la aplicarea OUG 34/2006. Cu toate acestea, pentru respectarea principiilor prevazute la art. 2 din OUG 34/2006, va recomand sa organizati o selectie de oferte in baza careia sa incheiati un acord-cadru, cu valabilitate pana in data de 31.12.2014, iar contractele subsecvente sa le atribuiti pe masura alocarii fondurilor bugetare.
Nu va recomand sa suplimentati cantitatile pentru contractul incheiat, se interpreteaza nefavorabil de catre controale.
Procedati conform celor precizate de colegul anterior.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2013
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract multianual luciad luciad Buna ziua, In urma unei licitatii deschisa a fost atribuit un contract multianual de lucrari. Care este valoarea care va fi prevazuta in contract - ... (vezi toată discuția)
Acord - cadru vizamali vizamali Am incheiat un acord-cadru de furnizare produse cu valabilitate de 2 ani . Pe perioada de valabilitate a acestui acord cadru nu s-a incheiat niciun contract ... (vezi toată discuția)
Acord cadru versus licitatie deschisa liliann liliann Pentru un contract de concesiune vrem sa avem un consultant juridic (noi fiind autoritatea publica). Pt prestarea serviciilor de consultanta juridica mi s-a ... (vezi toată discuția)