M-a prins un radar cu 74km/h cu 50de metri inaintea iesirii din localitate :(( . Am dat frumos actele, domna polititsta s-a dus la masina ei apoi a venit la mine si mi-a zis: " Va rog sa -mi semnatti si mie PV" am zis ca nu semnez. A plecat inapoi la masina. Apoi a iesit domnu politai si a oprit unu ca sa fie martor si a venit cu el la masina mea si m-a intrebat daca semnez, am zis nu, au plecat la masina si dupa 5 min mi-a adus actele si drum bun.
Intrebare: 1. nu trebuia sa imi spun si eu parerea despre amenda in rubrica mentiuni?
2. se poate anulat PV pentru ca nu mi s-a dat dreptul sa zic nimic?
Nu mai trageti de timp, ca nu aveti ce castiga, eu zic sa ridicati recomandata si sa achitati 1/2 in 48 ore, apoi puteti contesta.... si daca o sa castigati, va puteti recupera banii ! altfel o sa va ajunga din urma executarea silita !
Mi-a venit PVul acasa. Mi-l-a pus mister polițai pe ușa apartamentului ( unde am adresa din CI, că eu stau în altă parte). L-am scanat, dar nu stiu cum să îl pun pe forum.( poate îmi spune și mie cineva unde e butonul de attach file sau cum s-o numi el).
Mi-au mai venit două întrebări în cap.:
1. e valabil PV dacă la mențiuni scrie : " recunosc cele consemnate" și scrie deadupra numele martorului ?
2. Dacă fac plângere către judecătria de cate ține localitatea unde am luat amenda ( unde va prin jud. Sibiu; eu sunt din Buc.) trebuie neapărat să mă prezint acolo?
Eu sper că ajunge o cerere făcuta bine. Sau pot cumva să mut procesul la Buc Sector 5 unde sunt domciliat, ca să mă pot prezenta să îmi susțin cauza?
Contestatie pv
obe
Am fost depistat de radar cu 96 km. in localitate, la 20 -30 de metri de pancarda de intrare in loc. Bradul jud Sibiu.
As vrea sa stiu daca ma pot lega de ... (vezi toată discuția)