avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Semnatura electronica pentru depunere declaratii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Semnatura electronica pentru depunere declaratii fiscale

In calitate de presedinte al asociatiei de proprietari pot depune declaratiile fiscale si daca da imi trebuie o calificare speciala pentru aceasta?Mentionez ca sunt jurist si am si calificare de Inspector resurse umane.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:40, 2 Octombrie 2013
Nu va trebuie o calificare pentru depunere,doar semnatura electronica.
Trebuie sa optati pentru una dintre firmele abilitate de a elibera certificate de semnatura electronica. Pe site-ul acestora gasiti toti pasii ce trebuiesc a fi urmati in vederea obtinerii acestei posibilitati de semnatura electronica.
Trebuie sa faceti niste calcule, sa observati cum ar fi mai ieftin, sa va procurati dvs. procedura sau sa va „lipiti” de cineva care are deja posibilitatea de a semna electronic declaratiile fiscale (de obicei D112). Si in acest ultim caz este nevoie de o anumita procedura pe care trebuie sa o urmati si care, de asemeni este prevazuta in instructiunile producatorului.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica pentru mai multe societati adystef adystef detin o semnatura electronica pt o firma si vreau sa depun declarati electronice si pentru o alta firma cum procedez (vezi toată discuția)