avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis de conducere

buna ziua.am si eu o nelamurire...in data de 16 decembrie 2010 m-ia fost anulat permisul de conducere categ B C E in sentinta penala 311,conform art 87 alin 1 din OUG nr 195/2002.In anul 2012 am redobandit categ B,in septembrie 2013 categ C,maine urmeaza sa dau examenul teoretic pentru categ E.vreau sa stiu daca mi se poate elibera permisul cu data obtinerii permisului anterior,adica 2006,mentionez faptul ca in perioada 2006-2009 am lucrat cu carte de munca cu functia de conducator auto.M-ar avantaja foarte mult vechimea,pentru ca se cere experienta la angajare.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:02, 2 Octombrie 2013
Nu se poate elibera permisul cu data obtinerii permisului anterior ci cu data obtinerii noului permis.

Experienta nu se dovedeste cu permisul de conducere ci prin adeverinte eliberate de angajator sau prin inscrisuri din cartea de munca.

Daca un conducator auto are permis de 20 de ani nu inseamna ca a condus permanent in aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare valabilitate permise de conducere din 19 ianuarie 2013 cyan cyan dupa ultimele \"noutati\" anuntate privind modificarea OUG 195/2002 incepand din 2013, pe langa cea bine cunoscuta privind vehiculele inmatriculate in ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis categ a. o lamurire as dori! vetx vetx Buna ziua In momentul de fata am permisul categ B anulat, hotararea a iesit ieri si e definitiva. Dupa ce am citit legislatia rutiera am observat ca ma pot ... (vezi toată discuția)
Permis anulat hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ buna seara am o intrebare am fost prins baut la volan conducind un autoturism normal cat.b eu am cat.b c e in cazul in care mi se anuleaza permisul este normal ... (vezi toată discuția)