Sesizarea CEDO se face in termen de 6 luni de la pronuntarea deciziei interne definitive sau de la comunicarea acesteia? In cazul meu pronuntarea a fost in aprilie, iar comunicarea azi ( la momentul pronuntarii am astiut doar ca mi s-a respins cererea, acum stiu si de ce). Cum se calculeaza termenul?
Daca in plangerea mea fac trimitere ( sau am citat din) la hotarari CEDO sau decizii ale ICCJ, pe acestea trebuie sa la atasez cererii mele?
Hotararile si deciziile respctive le am de pe site-ul ICCJ fara stamplia....si altele.
Cum trebuie procedat?
Multumesc
Nu este nevoie atașarea jurisprudenței CEDO, ci doar referiri la aceasta, eventual scurte citate esențiale. Jurisprudența internă ar trebui anexată, însă. În privința ștampilei, semnăturii - nu vă faceți probleme, CEDO nu este atât de formalistă.
Proceduri cedo
marinica71
am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar cedo
aleale88
buna ziua imi ziceti va rog termenul pentru depunerea plingeri la cedo cit mai avem timp ?la inalta curte pronuntarea a fost in 18 martie 2013 si daca trebuie ... (vezi toată discuția)