avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Returnare valoare bilet avion firma de crewing
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Returnare valoare bilet avion firma de crewing

Buna ziua,
Am si eu o ploblema referitoare la restituirea unei sume de bani pentru niste bilete de avion la o firma de Crewing .
Cand s-a terminat contractul am plecat la aeroport .Zborul a fost anulat ne a dat o alta ruta. Am trecut de ceck-in nu era nimeni acolo la poarta si am plecat cu toti la baie. Intre timp un coleg s-a intros de la baie mai devreme si a plecat fara sa ne anunte .El a prins avionu si noi am ramas acolo.
Firma din romania prin care am plecat ne a rezervat alte bilete si ne am intors acasa fara sa ne spuna la telefon ca trebuie sa platim valoare biletelor de avion . Dupa 3 zile am primit mesaj ca trebuie sa platim biletele.Problema esentala este ca in contract nu este stipulat asa ceva si celalat coleg care a platit nu a primit nici o factura sau o chitanta pentru banii aceia.Adica nu au nici o acoperire. Am fost sunat de reprezentantul firmei care mi a zis ca exista un alt cod al firmei ISM care mentioneaza aceasta problema . Si daca nu voi plati in doua saptamani voi primi citatie acasa pentru judecata.
Va rog daca puteti sa ma ajutati in aceasta problema cu niste indicatii cat de repede posibil..
Va multumesc
O zi buna .

Alte discuții în legătură

Drepturi pasageri zbor anulat maranos76 maranos76 Buna ziua! Am 2 săptămâni am avut o serie de probleme cu un zbor care s-a decalat si apoi a fost anulat, si as dori sa ştiu daca pot cere compensaţii de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie ... Radulavynya Radulavynya Buna ziua In luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie de turism online 3 bilete de Avion pe ruta Bucuresti - New York si retur. A intervenit ... (vezi toată discuția)
Imi pot recupera banii pe biletele de avion? Oana-Mihaela Marin Oana-Mihaela Marin Buna ziua! In urma cu 2luni am achizitionat 2 bilete dus-intors pentru Bucuresti-Beauvais (Paris), bilete achizitionate prin Vola.ro, de la Wizzair. In ziua ... (vezi toată discuția)