avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Imi pot recupera banii pe biletele de avion?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Imi pot recupera banii pe biletele de avion?

Buna ziua! In urma cu 2luni am achizitionat 2 bilete dus-intors pentru Bucuresti-Beauvais (Paris), bilete achizitionate prin Vola.ro, de la Wizzair. In ziua zborului am ajuns la aeroport cu o ora si ceva inainte de decolare. Acolo, surpriza, am dat de o foarte proasta organizare si o coadă enormă, pana la ușa pe care am intrat in aeroport. Aveau un rand comun pt toate zborurile, ceea ce nu am mai intalnit pana acum. Intr-un final ne-au strigat din față de la check-in, am sărit toate rândurile, le-am dat bagajul, l-au acceptat - deci intrasem in baza lor de date, cum ca suntem prezenti - am trecut si de securitate si de vamă. Am ajuns la poarta de imbarcare cu 20 de minute inainte de decolare si nu mai era nimeni, desi ne incadrasem in grafic! Avionul inca nu plecase, iar noi l-am "ratat" cu brio! In ziua respectiva, cu acelasi zbor au fost in aceeasi situatie inca 6 familii/grupuri. Am achizitionat alte 2 bilete doar dus pt a 2a zi, avand acelasi zbor, aceeasi ora, iar la ora la care noi ajunsesem la poarta in prima zi, acum asteptam la coada sa se deschida poarta pt imbarcare...
Ce este de facut in acest caz? Imi pot recupera banii?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:54, 30 Aprilie 2019
Nu va puteti recupera banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz imbarcare bobani bobani Salutare,mai jos o sa pun o reclamatie pe care am facut-o unui transportator aerian si raspunsul lor a fost negativ : Buna ziua,in data de 5 martie 2016 ... (vezi toată discuția)
Drepturi pasageri zbor anulat maranos76 maranos76 Buna ziua! Am 2 săptămâni am avut o serie de probleme cu un zbor care s-a decalat si apoi a fost anulat, si as dori sa ştiu daca pot cere compensaţii de ... (vezi toată discuția)