avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune materiale si morale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune materiale si morale

Am fost gasit vinovat de producerea unui accident rutier,iar din minuta gasita pe net am aflat urmatoarea pronuntare : ''Obligă pe inculpatul X, în solidar cu asigurătorul S.C. OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A. (fost S.C. BCR Asigurări Vienna Insurance Group S.A.) să plătească părţii civile Y sumele de 3.660 lei despăgubiri materiale şi 5.000 lei daune morale. Obligă pe inculpatul X, în solidar cu asigurătorul S.C. OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A să plătească părţii civile Spitalul Orăşenesc Z suma de 2.456 lei, reprezentând despăgubiri civile. Obligă pe inculpatul X, în solidar cu asigurătorul S.C. OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A să plătească părţii civile Serviciul Judeţean de Ambulanţă Z suma de 804,40 lei, reprezentând despăgubiri civile. În baza art. 193 alin. 1 Cod de procedură penală şi art. 50 alin. 1 din Legea nr. 136/1995, obligă pe inculpat în solidar cu asigurătorul la plata sumei de 1.095 lei cheltuieli judiciare către partea civilă Y"
Va rog sa-mi spune-ti cat trebuie sa platesc eu partii vatamate???
Toate sumele vor fi platite de catre asigurator.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2013
cyan, moderator
Plateste firma de asigurari pana la nivelul maxim al sumei asigurate.
Sumele de bani vor fi platite de catre societatea asiguratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in instanta-recurs laurentiuu laurentiuu Am avut un proces penal,accident, vatamare corporala din culpa. Am primit o amenda penala pe care am achitat-o. Pe latura civila-pretentii- socitatea de ... (vezi toată discuția)
Proces intre asigurari nuvola nuvola buna ziua, zilele trecute am ridicat o scrisoare recomandata care de fapt este o citatie in instanta in calitate de intimat intervenient fortat intr-un ... (vezi toată discuția)
Plata despagubiri omniasig fara factura? radu_nicu radu_nicu Buna ziua, Am primit o chemare la mediere de la un avocat pentru medierea unui un dosar de dauna pentru suma de 2300 RON. A refulat o conducta si au fost ... (vezi toată discuția)