avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxe vamale import SUA
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxe vamale import SUA

Buna ziua!Va rog, as dori sa aflu care este valoarea taxelor vamale aplicabila pentru produsele importate din Sua, ca persoana juridica.
Mentionez ca doresc sa import produse de igiena personala, si seminte.
Stie cineva care este calculul exact care se face la vama, si daca acesta este in functie de greutatea coletului, sau valoarea declarata?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 21:10, 9 Octombrie 2013
Buna ziua,

Incadrarea tarifara a marfurilor presupune determinarea subpozitiei tarifare la care se clasifica marfurile in una din nomenclaturile vamale.
Pentru aceasta va trebui sa cunoasteti codurile produselor pe care intentionati sa le importati.
Gasiti urmand link-ul de mai jos, informatiile necesare.
Încadrarea tarifară a mărfurilor presupune determinarea subpoziţiei tarifare la care se clasifică mărfurile în una din nomenclaturile vamale.

Numai bine
Linkul-cu pricina
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este responsabil de stabilirea incadrarii tarifare vamale corecte ? a29stefan a29stefan In 2007 am efectuat un import, conditia de livrare ddu, transportatorul-comisionar vamal a stabilit niste incadrari tarifare in urma carora am efectuat plata ... (vezi toată discuția)
Taxa vamala sua ulisica ulisica vreau sa i-mi cumpar pentru firma mea 2 programe cu licenta din SUA Ce taxa ar trebui sa platesc cand ajung produsele in vama. Produsele au valoarea de ... (vezi toată discuția)
Achizitie tigari din import pentruu consum propriu MihaiDG MihaiDG Vreau sa comand de pe un site strain un cartus de tigari pentru consum propriu. V trebui sa platesc alte txe statului Roman? Accize, tva.... (vezi toată discuția)