avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis pentru viteza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis pentru viteza

Vreau sa stiu daca dupa cele 3 luni de suspendare se mai da examen , cate puncte se dau...care sunt toate consecintele pe termen scurt si lung...cum este incadrata , ca si contraventie si daca acest lucru ma afecta in cazul in care voi avea ocazia sa lucrez in politie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 18:33, 25 Martie 2009
Sigur ca se da examen. Consecinte nu sunt.
Si nu va afecteaza o amenda contraventionala in nici un domeniu.

av ZAHARIA F.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare banda dubla continua mardan21 mardan21 Buna ziua. Astazi, circuland pe un DN am avut ghinionul sa calc marcajul dublu continuu la o distanta de 2-300m de o masina de politie stationata in afara ... (vezi toată discuția)
Amenda radar fix ContSters85988 ContSters85988 Buna! In luna [u][b]Ianuarie 2009 [/b][/u]am primit o instiintare precum masina mea a fost inregistrata in luna [b][u]Iunie 2008 [/u][/b] depasind limita de ... (vezi toată discuția)
Cum se prescrie o amenda de radar fix? adelina prada adelina prada in luna oct 2008 am primit instiintare la firma ca masina mea de serviciu a depasit viteza legala cu 12km si sa dam datele soferului. le-am dat si in noiembrie ... (vezi toată discuția)