avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare drepturi banesti

buna ziua.
as dori sa stiu ce trebuie sa mai fac pentru a-mi recupera drepturile banesti de la o societate. mentionez ca am actionat in instanta si am castigat procesul atat la tribunal cat si la curtea de apel, am contactat un executor am efectuat expertiza contabila cu privire la actualizarea sumei; executorul nu a realizat nimic deoarece toate datele pe care i le-am dat nu au fost de folos iar solutii din partea lui nu am primit, am depus plangere si la parchet este in curs de desfasurare. ce mai pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:22, 4 Octombrie 2013
Nu mai puteti face nimic, intrucat ati uzitat de toate caile legale pentru a va recupera drepturile stabilite in baza unei hotarari judecatoresti.

Probabil sa schimbati executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale ale fostilor angajati la o unitate care este in faliment tanta.rosca tanta.rosca Fiind disponibilizata in 2007 ,in anul 2008 am dat unitatea in judecata pentru drepturi salariale pe care nu le-am primit in perioada cat am fost ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca alex11dan alex11dan am castigat un proces la tribunal,litigii de munca(drepturi banesti),parata(S.C.),a facut recurs. intrebare: pot sa cer la curtea de apel indexarea cu inflatia ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva angajatorului Maria9 Maria9 Buna dimineata, Anul trecut, in urma procesului cu angajatorul, Tribunalul a hotarat sa primesc salariile restante si indemnizatia concediului de odihna ... (vezi toată discuția)