avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent director

Buna ziua,

Imi poate raspunde cineva la urmatoarea intrebare: exista in Clasificarea ocupatiilor din Romania functia de Asistent director?

Va multumesc
Da, 241924 asistent director/responsabil de funcţiune (studii sup.)***
VA MULTUMESC. EXISTA O LIMITA DE SALARIZARE PENTRU ACEST POST IN FUNCTIE DE ATRIBUTII?
limita se stabileste de catre angajator si angajat in conditiile legii, in sensul ca salariul minim este de 3.100.000 lei/luna.nu exista o limita maxima:)

alx
multumesc
Salarul minim este de 3.300.000

Alte discuții în legătură

Promovare pe post bertha37 bertha37 Sunt angajata ca si secretara cu studii medii pe perioada nedeterminata intr-o institutie. Acest post a fost transformat in asistent manager cu studii ... (vezi toată discuția)
Functia din contractul individual de munca mirelaburaga mirelaburaga Buna ziua,sunt studenta in anul 2 la drept si angajata cu norma intreaga la o societate.Initial mi s-a spus ca sunt angajata ca Office & Administrativ ... (vezi toată discuția)
Responsabilitati f.multe si retributie care streseaza!! maria tofan maria tofan caut legislatie si functii compatibile cu cea de functionar ad-tiv .I(unitate bugetara)care sa-mi confirme ca dupa 15 ani vechime,multa pregatire teoretica( ... (vezi toată discuția)