AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

JeanDTS 
	    	Utilizator

JeanDTS 
	    	Utilizator	    

ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Serban D	                   

Buna seara, tatal meu, care avea 56 de ani si a murit acum 10 zile, avea un card de cumparaturi standard de la BRD. Pe telefon are doua mesaje sub forma:
* ... (vezi toată discuția)
	                    Serban D	                   

Buna seara, tatal meu, care avea 56 de ani si a murit acum 10 zile, avea un card de cumparaturi standard de la BRD. Pe telefon are doua mesaje sub forma:
* ... (vezi toată discuția)

AncaAnca17	                   

Buna ziua.
 Tatal meu a decedat acum 4 ani. Tot atunci am aflat ca a avut facut un credit de salarii in jur de 50 mil la BRD.  De aproximativ un an de zile ... (vezi toată discuția)
	                    AncaAnca17	                   

Buna ziua.
 Tatal meu a decedat acum 4 ani. Tot atunci am aflat ca a avut facut un credit de salarii in jur de 50 mil la BRD.  De aproximativ un an de zile ... (vezi toată discuția)

mariusgrigoriu	                   

buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)
	                    mariusgrigoriu	                   

buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)