avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare auto dupa ce firma a fost radiata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare auto dupa ce firma a fost radiata

Buna seara. Acum cateva luni am radiat firma unde eram asociat unic. Bunurile firmei au trecut automat in posesia mea, printre care si un autoturism. Ce pasi trebuie facuti pentru a vinde autoturismul, tinand cont ca e inmatriculat pe firma ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:16, 4 Octombrie 2013
Contract de vanzare cumparare...
Contract de vanzare intre firma radiata si cumparator ?! Se poate ?
danielmelescanu a scris:
Contract de vanzare intre firma radiata si cumparator ?! Se poate ?

NU, nu se poate, pentru ca firma nu mai exista si auto v-a fost transmis dvoastra ca persoana fizica.
Deci trebuie contract de v/c intre dvoastra si cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare auto iulianul iulianul Buna ziua, Sunt in situatia de a vinde un autoturism, duminica plec din oras si nu mai am timp sa merg la Administartia Financiara. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)