avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Ce act vom elibera ca si avocati pentru procedura de ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Ce act vom elibera ca si avocati pentru procedura de informare privind medierea?

Buna ziua. Voi ce act eliberati cand faceti procedura de informare privind medierea? Am nevoie de un model va rog ! O zi buna tuturor.
daca procesul e inceput de un an,nu va obliga nimeni la mediere. problema este ca e mai buna decat judecata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere proces-verbal privind avantajele medierii cristina69 cristina69 Buna Ziua. Va rog sa imi spuneti daca reclamantul invita paratul la informarea privind avantajele medierii in baza art.2 alin.1 ind.3 din legea 192/2006, ... (vezi toată discuția)
Certificat de informare mediator olivia stoicescu olivia stoicescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: am actionat o societate in judecata,pentru recuperarea unui debit. De la instanta mi se comunica ... (vezi toată discuția)
Acte emise de mediator in urma prezentarii partilor la informare.certificat de informarevs pv de informare. Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Dragi colegi mediatori, Prin OUG pentru modificarea şi completarea Legii 192/2006 privind medierea, se modifică denumirea documentelor pe care mediatorul ... (vezi toată discuția)