avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Primul cont pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Primul cont pe firma

V-ati deschis cont bancar pe firma pana acum? Ce acte v-au cerut? Cat a durat? Din ce am vazut asta poate dura destul de mult, daca iei in calcul toate formalitatile.

Fac un sondaj printre firmele din jur, ca sunt curios daca isi pune cineva problema in vreun fel legat de aceste lucruri.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
hoinarescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: sethgabriela , utilizator 11:36, 4 Noiembrie 2013
Poate dura destul de mult - pana la cateva zile, chiar. Cei de la OTP au facut acum o chestie interesanta - poti sa iti deschizi contul online si sa rezolvi mult mai repede. Au facut ei o comparatie aici: [ link extern ]
depinde de care banca este vorba
o banca respectabila are interesul sa fie contul activ a doua zi de la depunerea documentelor cerute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar offshore in strainate la rietumu letonia. merita? poana49 poana49 Buna, ma aflu in postura de a avea nevoie sa deschid un cont bancar la o banca straina. Din toate ofertele, cea mai de incredere banca mi se pare Rietumu ... (vezi toată discuția)
Cont bancar obligatoriu ? i_ina i_ina La reactivarea unei firme este obligatoriu sa se deschida un cont la banca chiar daca activitatea este redusa si nu necesita operatiuni bancare ? (vezi toată discuția)
Freelancing cu sau fara pfa sonika sonika Buna. Sunt interesata de domeniul freelancing si am vazut ca nu prea sunt articole de actualitate, care sa scoata in lumina regelementarile in vigoare ... (vezi toată discuția)