avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere datorie
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere datorie

Buna ziua. Tot primesc scrisori de la o firma de recuperari creante pentru o datorie la companie telefonia mobila, veche de 4 ani si mai bine. as dori sa stiu, va rog, este adevarat ca acesta datorie s-a prescris? Cum sa fac sa inceteze aceste scrisori de amenintare efectiv, cu executare silita? As vrea sa platesc datoria, dar stiu ca am in jur de 140 lei, ori ei imi cer aproape 900 acum...Am cerut atunci rezilierea contractului si mi-au cerut o suma imensa de plata, ce nu am avut-o, bineinteles. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:42, 9 Octombrie 2013
Nu aveti cum sa-i faceti sa inceteze cu scrisorile, puteti sa le ignorati. Chair daca dreptul lor e prescris, nu inseamna ca dvs nu datorati acea suma de bani, ci ca nu va mai pot obliga sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante; furnizor telefonie mobila papickads papickads in urma cu 2 zile am primit o scrisoare de la [ editat] LTD,cum ca a preluat creeantele de la [editat], iar eu le sunt dator cu suma de 585lei , aceasta ... (vezi toată discuția)
Hotarare cu privire la executare silita mhy85 mhy85 Buna seara, In urma cu aproximativ 3 ani sotia a incheiat un contract cu o firma de telefonie mobila. Abonametul a fost platit in avans pe 3 luni iar dupa ... (vezi toată discuția)
Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)