avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe cladiri/apartamente PJ 2014
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe cladiri/apartamente PJ 2014


Asa cum am inteles din 2014 este posibil ca impozitele pe apartamente sa se stabileasca in functie de inchirierea/destinatia spatiului respecti
- locativ ~ 150 lei
- comercial ~ 2000 lei

Este adoptata aceasta hotarare sau in faza de proiect, daca doar proiect cand ar trebui sa se decida...?

multumesc


Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:41, 9 Octombrie 2013
Nu este adoptata deocamdata. Doar s-a semnat angajamentul cu FMI, prin aug-sep, cu privire la largirea bazei de impozitare, unde s-a decis si asupra acestui aspect fiscal. Prevederea este planificata pentru 01.01.2014, impreuna cu altele (gen 5,5% cass la chirii,etc) Toate aceste impozite suplimentare trebuie sa compenseze scaderea TVA la paine la 9%. Bine ca s-a ieftinit painea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri/apartamente pj 2014 hillbily746 hillbily746 Asa cum am inteles din 2014 este posibil ca impozitele pe apartamente sa se stabileasca in functie de inchirierea/destinatia spatiului respecti - locativ ~ ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri in legatura cu pfa alex-maeglin alex-maeglin Buna ziua,am o prietena care m-a rugat sa-i dau o copie dupa actul de proprietate de la apartamentul meu deoarece are nevoie ca sa-si poata face PFA.(Ea nu are ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii si pensia TES TES VA ROG SA -MI PRECIZATI DACA SALARIILE COMPENSATORII SUNT DOAR UN AN VECHIME SAU SE TRECE IN FISA DE CALCUL SI VALOAREA LOR PENTRU STABILIREA PUNCTAJULUI ... (vezi toată discuția)