avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie COR

Buna ziua,

Vreau sa angajez o persoana in functia de inginer, dar am vazut ca aceasta functie nu exista, doar inginer.
A terminat la institutul de petrol si gaze ploiesti, facultatea de forajul sondelor si exploatarea zacamintelor de petrol si gaze, are dimploma de inginer in profilul forajul sondelor si exploatarea zacamintelor de petrol si gaze.
Vreau sa il angajez dar nu stiu ce functie de inginer sa ii trec.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 10 Octombrie 2013
Ce activitati se doreste a fi indeplinite de acea persoana in functia dorita de dvs?
Firma noastra se ocupa cu domeniul PSI, asigura asistenta pentru organizarea activitatii beneficiarilor in domeniile prevenire si stingere a incendiilor si situatii de urgenta: instruirea angajatilor, elaborarea documentelor de autoritate si a documentatiei specifice, consultanta de specialitate;
In principiu, ar merge o functie de consultant. Cea mai apropiata ar fi cea de consultant in management.
Mi se pare foarte dificil sa gasesti posturi care sa corespunda, seful vrea functia de inginer o sa ii explic ca nu avem cum si o sa ii propun functia de consultant in management, dar nici aceasta nu mi se pare aproape de realitate.
ii puteti explica ca nu aveti in COR un cod pentru ce functie doreste dansa.

art.17 C.mun.
...
(3) Persoana selectata in vederea angajarii ori salariatul, dupa caz, va fi informata cu privire la cel putin urmatoarele elemente:
...
d) functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii ocupatiilor din Romania sau altor acte normative, precum si fisa postului, cu specificarea atributiilor postului;
......
(4) Elementele din informarea prevazuta la alin. (3) trebuie sa se regaseasca si in continutul contractului individual de munca.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare c.o.r. & spor de vechime ContSters275324 ContSters275324 1.Ce lege si articol obliga un angajator sa incadreze un salariat cu coduri C.O.R. avizate de Ministerul muncii din Romania? Eu am activitate de inginer ... (vezi toată discuția)
Taxa excavare si foraj iuliasam iuliasam Unul din clientii mei investeste in amenajarea unor lacuri piscicole - “Infiintare pastravarie”, obtinand pentru constructia lor toate ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice legate de pensii crisanvasile crisanvasile Am facut o sesizare la Petrom-OMV ptr.eliberarea unei adeverinte precum ca am activat in cadrul acestei companii 35 ani in conditii deosebite de munca ... (vezi toată discuția)