Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

avvalentina 
	    	Utilizator

avvalentina 
	    	Utilizator	    

Daca politia nu depune la dosar proba foto sau video si este greu de crezut ca ar fi surprins momentul trecerii dvs ,puteti dovedi contrariul celor retinute in pv administrand proba testimoniala prin audierea unui martor,in caz contrar sansele sunt minime spre zero. Succes.
 Ioan Ciobanu, Expert judiciar
 Ioan Ciobanu, Expert judiciar 	
			 gabriellaptaru 
	    	Utilizator

gabriellaptaru 
	    	Utilizator	    

peterpant	                   

Buna, 
Am avut prima intalnire cu Politia Rutiera, mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni + amenda contraventionala. Mentionez ca am permisul doar de 3 luni ... (vezi toată discuția)
	                    peterpant	                   

Buna, 
Am avut prima intalnire cu Politia Rutiera, mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni + amenda contraventionala. Mentionez ca am permisul doar de 3 luni ... (vezi toată discuția)

maria.b	                   

Am si eu o intrebare: 
Intr-o noapte ma aflam la volanul masinii mele; am intrat intr-un sens giratoriu si am facut dreapta intr-o zona in care aveam ... (vezi toată discuția)
	                    maria.b	                   

Am si eu o intrebare: 
Intr-o noapte ma aflam la volanul masinii mele; am intrat intr-un sens giratoriu si am facut dreapta intr-o zona in care aveam ... (vezi toată discuția)

vasilemb	                   

Buna seara sau dimineata,
Va scriu la ora 2:00, intrucat astazi la ora 23:00 mi s-a intamplat [b]ceva incredibil[/b] si din pacate, la aceasta ora am ajuns ... (vezi toată discuția)
	                    vasilemb	                   

Buna seara sau dimineata,
Va scriu la ora 2:00, intrucat astazi la ora 23:00 mi s-a intamplat [b]ceva incredibil[/b] si din pacate, la aceasta ora am ajuns ... (vezi toată discuția)