As dori sa stiu in cat timp de la depunerea unei contestatii la decizia de concediere la tribunal se da numar de dosar si pot verifica pe site-ul tribunalului la sectiunea dosare. Am angajat un jurist sa se ocupe de tot si astept sa imi dea nr. de dosar ca sa-i fac procura. Juristul sustine ca a depus-o in termen, dar nu o gasesc la dosare pe site-ul tribunalului.
Buna ziua,
As dori sa stiu ce pot face daca juristul "angajat " sa-mi reprezinte cauza nu a facut demersurile necesare. Sunt exact in situatia aceasta, am constatat ca nu mi-a facut contestatie la cazul meu. Am cerut dovada la tribunal, si mi s-a spus ca nu e inregistrata nici o contestatie. Ce pot sa fac?
Buna ziua,
Am o intrebare: daca se depune o contestatie cu privire la o anumita fapta, iar termenul de depunere e depasit pe cererea respectiva se mai inregistreaza dosarul la tribunal?
De expemplu se poate ca o cerere de contestatie concediere datat cu octombrie sa fie inregistrata sub numar deabia in noiembrie(sa i se dea numer dosarului in cauza).
Astept lamuriri, va rog frumos. Multumesc anticipat.